Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Рубрики /
28.06.2007

Нет юзъри

от gorichka.bg :: Коментари (0) :: (3350 прочитания)

Напоследък зачестиха "зелените" събития - не тези на екологична тема, ами тези, които си събират разделно отпадъците. Най-новото зелено събитие е на нет юзърите в България.
Организаторите на Net User 4 ни обещават зелено събитие. Срещата е на хижа "Плевен", където ни уверяват, че боклукът така или иначе се събира разделно.

Ако се вълнуваш от проблемите на нета или си фен на събитието - провежда се за четвърти път, или пък ако просто искаш да провериш какво е зелено събитие, ето какво да очакваш, ако отидеш:

Net User е международен и интердисциплинарен форум, който се провежда на всеки две години в България и представя широко разнообразие от съвременни тенденции в мрежовата работа и креативната употреба на новите медии и технологии в изкуствата и културата. Проектът има за цел да създаде контакти и инициира сътрудничество между креативните хора, работещи в различни сфери и да привлече обществения интерес към използването на новите медии и технологии за локални и интернационални художествени, културни и социални практики. Всеки, който се чувства въвлечен в креативното развитие и употреба на мрежовите технологии, да се чувства поканен. Организаторите са Сдружение "Интерспейс". Net User 4 е от 16 до 22 юли на хижа Плевен в Централна Стара планина. Регистрацията е отворена.

Ако си фен на Горичка и се озовеш на събитието, следи дали:


И после ни кажи!

Ако искаш да разбереш повече за това как се организира зелено събитие, прочети това.

CC Лиценз: Признание

Назад | Горе

Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари към статиите, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
Назад | Горе
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg