Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Рубрики /
29.08.2007

Еко арт

от gorichka.bg :: Коментари (2) :: (7120 прочитания)

На фестивала Еarthdance на Витоша в средата на септември ще можеш да видиш арт инсталации изработени от природни материали. Ако знаеш за какво става дума, дори можеш да опиташ да се класираш за арт работилницата. 
Фестивалът е на връх Овнарника на Витоша на 14, 15 и 16 септември. Но изграждането на арт инсталациите започва още на 10 септември. Само избраните кандидати ще могат да участват в арт работилницата. Те ще бъдат настанени в палатков лагер и ще имат осигурена храна и транспорт от София. За участниците от други градове ще бъдат поети допълнителните пътни разходи.

За да кандидатстваш за участие, напиши мотивационно писмо и го изпрати заедно със CV и портфолио (ако имаш) на workshop@earthdance-sofia.com. Изпращай документи до  5 септември. Ако си одобрен, ще те уведомят по e-mail.

Еко работилницата е инициатива на творческа организация Yartz и Британски съвет България. Екологичното изкуство означава работа с естествени материали, а идеята е инсталациите да пресъздадат уникалната флора и фауна на Витоша и нейните околности.

Поканени са лектори от Великобритания.

Повече информация за фестивала прочети тук

CC Лиценз: Признание

Назад | Горе

Коментари (2)

29.08.2007 :: 00:24 :: от woods
#1
Re: Еко арт
Моля Горичка да направи списък на всички сладки неща, които не съдържат маргарин, тъй като опитът ми показва само едно - не купувайте нищо.
30.08.2007 :: 15:12 :: от invertedquestionmark
#2
Re: Еко арт
Аз пък предлагам да сложат в сайта опция за предлагане на разни неща, защото хората очевидно се чудят къде да пишат.
Ако искате да добавяте коментари към статиите, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
Назад | Горе
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg