Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Рубрики /
14.09.2007 :: партньор

Празник

от gorichka.bg :: Коментари (2) :: (4840 прочитания)

Искаш ли да се запознаеш с фермерите, дистрибуторите и търговците на био в България? На Празника на биоземеделието в събота в София ще имаш точно такава възможност.
Сериозно, Седмият национален празник на биоземеделието е мястото да си поприказваш с когото си поискаш. Очаквай много щандове (няма как да не са повече от миналата година), народ, едър рогат добитък (без майтап, виж по-долу) и, нали знаеш как е по тези събития, доста боклук - него обаче, за разлика от миналата година, ще можем да си съберем разделно, ни обещават организаторите.

Прегледахме програмата и ето какво да очакваш:


По-късно:


Седмият национален празник на биоземеделието е на 15.09.2007 г., начало 11,30 часа, София, Южен парк, трета част, вход откъм бул. “Петко Ю. Тодоров”.

CC Лиценз: Признание - Некомерсиално - Без производни произведения

Назад | Горе

Коментари (2)

14.09.2007 :: 15:29 :: от scaffas
#1
Re: Празник
super s netarpenie go ochakvam....osobeno pri spomena za bio malinite ot minalata godian...:) iako pohapvane na mnogo vkusnotii padna ...loshoto e che se pada v raboten den!...no zatova pak shte ima poveche malini za men ;D
21.09.2007 :: 23:03 :: от Sylvi
#2
Re: Празник
за форума на биопроизводителите проведен на 15.09 в София
Здравейте, искам да споделя впечатлението ми от проведения биофорум в София. Щастлива съм, че вече "био плодове, био зеленчуци" не звучат толкова непознато и чуждо. Да, има много въпроси, които се задават по темата, но постепенно нещата ще се изчистят. Живяла съм в чужбина и съм се хранила там в 90 % от случаите съм се хранила с био храна - био ресторанти, био магазини и т.н. Приятно се изненадох, че можех да си купя био домати и краставици. Но се разочаровах - доматите на Gimel мисля беше фирмата, след 1 седмица още са си твърди и честно казано и на вкус не са както трябва. За сравнение тези които съм купувала в чужбина омекват и до 3 дни ако не се изядат се развалят.
За мен не бяха био.
Ако искате да добавяте коментари към статиите, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
Назад | Горе
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg