Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Рубрики /
28.09.2007

Сигнал в София

от gorichka.bg :: Коментари (3) :: (4404 прочитания)

Довечера от 17,00 ч. пред НДК е последният концерт на група Сигнал от екохепънинга на Екобулпак “Спаси едно дърво”. 
Ако си забравил, става дума за националната кампания за подмяна на старите ученически тетрадки с нови с цел рециклиране. Водещ на концерта ще е тв водещата Лили Вучкова. Ще има много игри и изненади, свързани с разделното събиране на отпадъци. Учениците, които досега не са успели да предадат старите си тетрадки ще могат да го направят и на самия концерт.

Турнето на Екобулпак и Сигнал мина през 7 града – Ямбол, Сливен, Русе, Търговище, Горна Оряховица, Габрово, Пловдив - и завършва днес в София. Сигнал ще са на сцената по-малко от два часа преди Глен Хюз от Deep Purple.

CC Лиценз: Признание

Назад | Горе

Коментари (3)

28.09.2007 :: 17:44 :: от Деница
#1
Re: Сигнал в София
Не знам защо, но ми се струва, че Екобулпак имат проблеми със собствената си реклама. Имат добри инициативи, но рекламните им кампании са доста неадекватни. Непрекъснато съм в нета, интересувам се от еко и био, а с въпросната кампания се сблъсках за първи и единствен път на магистрален билборд. Изобщо не разбрах за какво става дума и като се прибрах в София им отворих сайта с идея да им напиша писмо "какво искате да кажете с...", когато най-накрая прочетох каква е работата. Надеждата ми беше, че проблемът е в мен, и че останалите хора правилно са разбрали Екобулпак. Уви, и те се чудеха. Много им симпатизирам на Екобулпак и затова и така се ядосвам. Стига толкоз.
28.09.2007 :: 23:23 :: от gerimira
#2
Re: Сигнал в София
само се чудя дали въобще се рециклират тези боклуци и къде
29.09.2007 :: 12:56 :: от Dessie
#3
Кампанията в Пловдив
Тази кампания в Пловдив беше леко осуетена от учителските стачки, защото бяхме заложили на доста учители да агитират децата да донесат стари тетрадки, но те не се виждат с децата и точно в четвъртък голяма част от тях дойдоха в София за големия митинг. Иначе организацията беше добра. Дойдоха много хора да донесат стари тетрадки, но накрая останаха и много нераздадени.
Най-неприятно беше, че имаше хора, които си правеха шегички с кампанията - едно дете изхвърлило сладоледа си в контейнера, където се слагаха върнатите стари тетрадки :-( ... И очевидно доста се е забавлявало с това!
Ако искате да добавяте коментари към статиите, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
Назад | Горе
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg