Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Рубрики /
06.09.2006

Новите "Levi's Eco"

от gorichka.bg :: Коментари (0) :: (7318 прочитания)

Новите дънки са от 100% био материя, с рециклирани копчета и натурални бои и ще са съвсем скоро в магазините.

Прочутата марка дънки "Levi's" вкарва  дънки от изцяло био материя в есенната си колекция за 2006 г. Предвижда се широк диапазон от размери, както и няколко хитри и оригинални идентификатора.

А именно: Дънките, направени изцяло от био памук или от значителен процент такава материя ще се наричат "Levi's Eco" и ще се отличават с инкрустирано малко „е” на предния джоб или на десния крачол. Естествено оцветеният конопен етикет "Levi's" и кръпката „Two Horse Patch”, също направени от 100% био материя, както и естествено боядисаният джоб, зашит дъгообразно, също ще подсказват естествената материя на този модел.

Други приятни подробности около дънките  –  използват се рециклирани копчета, нитове и ципове; някои от моделите на този тип джинси се боядисват с натурални бои; опаковането ще се прави изцяло с естествени материи или рециклирана хартия, изписвана единствено с мастило на соева основа.

Ако вече си зарибен, чети: Дънките ще се продават ексклузивно през ноември 2006г. в магазините на "Levi's"  в Щатите, а допълнителни продукти ще влязат в магазините там през пролетта на следващата година. Есенното им представяне в САЩ е част от световната акция за въвеждане на продукти от 100% био памук. В Европа марката ще предложи сертифицирани органични дънки - вариации на най-популярните модели - "Levi's" 506 стандартни дънки за мъже и "Levi's" 570 прави дънки за жени. Ще могат да се купят в определени магазини в Европа в края на 2006 година. Допълнителни модели, направени от 100% памук или от значителен процент такава материя ще бъдат пуснати и на двата континента през 2007.

Надяваме се да стигнат и до българските магазини.Източник: www.csrwire.com

CC Лиценз: Признание

Назад | Горе

Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари към статиите, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
Назад | Горе
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg