Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Рубрики /
01.12.2007

Дни на предизвикателствата

от gorichka.bg :: Коментари (3) :: (4166 прочитания)

За трета поредна година "Дните на предизвикателствата" ще срещнат в реално време пътешественици, експедиционери, публика, организатори и спонсори на пътувания в планини, пустини и пещери у нас и по света.
Организаторите "Одисея-ин" канят всички млади (по дух) хора, които се интересуват от най-интересните български експедиции по света, и също така се чувстват ангажирани с опазването на природата в нашата собствена страна.

В предишните издания на форума са гостували филми представящи Патрик Беро, Роже Фризон Рош, Гастон Ребюфа, световни величия в boulder и big wall катеренето, българската експедиция на Кедар Доум и българския опит на К-2, участници в експедиции в някои от най-дълбоките пещери на света, колоездачи преминали през най-високите проходи на Хималаите, но също и филми и снимки за Сахара, Мали, биоразнообразието на България, лавинната опасност, екстремните ски.

Основен партньор и преди и сега е Българска фондация "Биоразнообразие". През 2007 г. гражданското движение "За да остане Природа в България" набра сила и също ще участва активно в посланието и историята на 3-то издание на Дни на предизвикателствата. Горичка ще участва с презентация в деня на откриването, понеделник, 3 декември.

В сегашното издание на Дните на предизвикателствата ще бъдат излъчени филми за експедициите в Исландия, Антарктида, Тян Шан, изкачванията на К-2, Чо Ю и много други.

Дом на киното, 3-6 декември, вход свободен.

Виж програмата

CC Лиценз: Признание

Назад | Горе

Коментари (3)

01.12.2007 :: 23:33 :: от wonder
#1
Re: Дни на предизвикателствата
откриването е точно на рождения ми ден, но смятам да дойда, поне за малко :-)
03.12.2007 :: 18:42 :: от albena cholakova
#2
Re: Дни на предизвикателствата
Честит рожден ден, Wonder! Сестра ми също е родена днес и е невероятно готин човек! Сигурна съм, че и ти си! :-)
04.12.2007 :: 00:29 :: от 7eN
#3
Re: Дни на предизвикателствата
:) da ste jivi i zdravi vsi4kite
Ако искате да добавяте коментари към статиите, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
Назад | Горе
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg