Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Рубрики /

Транспорт

Търси се
19.06.2007 :: Транспорт
Търси се
От няколко месеца еврокомисарите си търсят автомобил, който да щади околната среда. И не само те. Все повече политици карат зелени автомобили.
Газификация
04.06.2007 :: Транспорт
Газификация
В сравнение с бензина, природният газ е сравнително непознато гориво. Но фактите говорят в негова полза.
На две колела
На две колела
В света е пълно с известни хора, които карат колела не само за обикновения спорт, ами и за "зеления". Ето някои от тях.
На автопилот
На автопилот
Идеята да споделиш пътуването си с хора, които разполагат с лична кола, свободно място и достатъчно желание за това, набира скорост и в България. Струва ни се важна, затова те занимаваме с нея.
Гражданинът с колелото
Гражданинът с колелото
Ако ти е писнало да губиш в задръстването по няколко часа всеки ден, дошъл е моментът да се изправиш на две колела и да съкратиш - в някои случаи двойно - времето за транспортиране.
По пътя
09.04.2007 :: Транспорт
По пътя
В опита си да живееш по-чисто няма как да не стигнеш до проблема с колите. Ето някои решения за български условия.
Мазнина
21.03.2007 :: Транспорт
Мазнина
Ако разбираш от коли, но още не си открил своето чисто гориво, сега е моментът да се запознаеш със системата Frybrid, която ти позволява да наливаш гориво в резервоара на дизеловия си автомобил директно от тигана.
Сподели мига
13.03.2007 :: Транспорт
Сподели мига
Идеята "Кола за общо ползване" би ни решила дилемата как да минем без личен автомобил в градски условия без това да ни идва нанагорно. Има и доста екстри, които със собствена кола просто няма как да намажем.
Автомобилизация
28.01.2007 :: Транспорт
Автомобилизация
Много от нас не са готови да се лишат от удобството на автомобилите, въпреки глобалното затопляне, замърсяването и задръстването. Ето няколко идеи как да вредим  по-малко на здравето и природата, докато си караме колите.
Принцът и полетът
Принцът и полетът
Този уикенд в Ню Йорк принц Чарлз ще получи една от най-престижните „зелени” награди в света - Global Environmental Citizen. Защо решението му да отиде на място и да я получи разгневи толкова много англичани?
Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg