Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Чупещи новини /
09.06.2008 :: Източник: gorichka

Излезе "Състоянието на планетата 2008"

Коментари (2) :: (1587 прочитания)
Излезе 25-тото юбилейно издание на "Състоянието на планетата".  Темата на 2008 година е "Нововъведения за устойчива икономика" и показва доклада на института Уърлдуоч за напредъка към устойчиво общество. 

"...Най-забележителното е, че през последните няколко години се наблюдава вълна от промени в поведението на бизнеса по отношение на околната среда.  Малки и големи компании, от производството и услугите, от старите икономики на САЩ и Европа, както и новите икономически сили в развиващия се свят, са стигнали до разбирането, че околната среда  е нещо повече от правила, които трябва да се спазват, изисква много грижи и е рискова за управление.  Обществата се сблъскват с най-различни предизвикателства при контрола на замърсяването и управлението на природни ресурси, а за намирането на решения се отделят огромни ресурси.  За тези, които могат да предложат решения, се отварят големи пазарни възможности..."  ~ Даниел Ести, Директор на Центъра за околна среда и бизнес в Йейл.

Книгата можете да намерите в по-големите книжарници, магазин Биомаг на площад Журналист 1 и при издателя г-н Кирил Иванов, Книжен Тигър 0888 90 53 73


Фото галерия

Назад | Горе

Коментари (2)

09.06.2008 :: 21:04 :: от woods
#1
Re: Излезе
Като престанат да пишат гаври с думи като "уърлдуоч" (изглежда почти като БълВоч) тогава да си рекламират книгите.
10.06.2008 :: 15:07 :: от phpt
#2
Re: Излезе
Драги woods, Worldwatch е името на световно известен международен институт и не се превежда. Както не се превеждат и имената на държави, вестници, отбори и много други работи. По-добре виж книгата, може нещо да научиш, пък тогава се упражнявай.
Ако искате да добавяте коментари към статиите, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
Назад | Горе
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg