Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Чупещи новини /
21.11.2008 :: Източник: www.littleowl.bg

shopping update for kids: малки буууухааалии

Коментари (0) :: (3713 прочитания)

Коледа идва, а с нея и подаръчната истерия и купищата пластмасови китайски играчки-еднодневки със съмнителен произход и качество.

Попаднахме на истински спасителен пояс за родители, които искат да развиват въображението на децата си с безопасни за здравето еко играчки.

Малкият бухал е интернет бутик създаден от две майки с четири деца.  В него са събрани оригинални играчки и джавки от цяла Европа: има колекции от Дания, Холандия, Англия и Франция.  Сайта е удобно разделен по теми и възрасти и можете да намерите неща за умници и млади учени, джунджурии, 'голямото папане', игри за мъници, 'маестро музика' и аксесоари за стаите на бухалчета.

Впечатлиха ни дървените им играчки направени от FSC, green science комплектите за екологична батерия и ветрогенератор, триизмерния супер-здрав конструктор от рециклиран картон за момичета и страхотните къщи от рециклирани кашони, които стават за оцветяване, игра, склад на други играчки и какво ли още не, както и красивия черно-бял пъзел по картината на Ешер "ръце"...

Абе, с други думи, направо ни се прииска отново да сме на 5 и да идва голямото папане.Прочети повече

Фото галерия

Назад | Горе

Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари към статиите, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
Назад | Горе
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg