Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Чупещи новини /
15.02.2008 :: Източник: Designboom

Еxhaustburger: уред за печене на кюфтета с отпадната енергия на лек автомобил

Коментари (4) :: (1971 прочитания)
Поради липсата на земеразтърсващи еко новини в днешния студен ден, се налага да ви представим един уред, който може да стопли много неща, особено кюфтета и то ей тъй, както си карате колата. Все пак енергийната ефективност е на мода, нали.

Не е за пропускане и факта, че този весел аксесоар от бъдещето е измислен от група ирански дизайнери.

:-)

Прочети повече

Фото галерия

Назад | Горе

Коментари (4)

16.02.2008 :: 09:58 :: от woods
#1
Re: Еxhaustburger: уред за печене на кюфтета с отпадната енергия на лек автомобил
Мисля че е крайно време да си дефинирате ясно определена политика - сайт с "еко"-насоченост ли сте, някаква компания която си рекламира продуктите по не най-успешния начин или просто група от някви не много амбициозни хора, които пишат всичко което им попадне! Вече споменах веднъж отношението ми към това че "Зеленият сайт" говори за ядене на месо, точно тук няма смисъл да се повтарям, тъй като ще ми излезнете с аргумента "пуснахме го щото е смешно, не щото се готвят именно кюфтета", но все пак отношението ми си остава същото.
17.02.2008 :: 03:12 :: от Denski
#2
Re: Еxhaustburger: уред за печене на кюфтета с отпадната енергия на лек автомобил
Айде пак критики! Woods, доколкото ми е известно горичка официално не е сайт за вегетарианство, а и колкото и да не ти се вярва дори и хората, които ядат месо, а и (не дай си боже!) хората, които ПУШАТ (споменавам ги поради един твой по-ранен коментар) могат да имат позиция, знания и да правят много за опазването на околната среда.

Освен това още от първото изречение "Поради липсата на земеразтърсващи еко новини в днешния студен ден, се НАЛАГА" става ясно, че тази новина не е избрана поради изключителната си важност.

Колкото до "рекламата", ако отвориш оригиналната статия ще забележиш, че продуктът е прототип, очевидно не на горичка, който изобщо не е пуснат в производство, камо ли да се е появил на българския пазар.
17.02.2008 :: 09:35 :: от woods
#3
Re: Еxhaustburger: уред за печене на кюфтета с отпадната енергия на лек автомобил
Ама трябва да се критикуват. Това че пушат и ядат кюфтета не трябва да бъде хвалено. Иначе тва с кюфтетата дет се готвят на ауспух едва ли някой ще го вземе насериозно, и по-скоро е подигравка с енвиронменталистите ако изобщо може да се търси някакъв смисъл в него, тъй че Горичка попада явно и в категорията Хумуристичен сайт, което пък съвсем не й се отдава :-D
Виж онова за striptease клуба повече го бива.
17.02.2008 :: 18:10 :: от Denski
#4
Re: Еxhaustburger: уред за печене на кюфтета с отпадната енергия на лек автомобил
Леле woods направо ме стресира с този кротък коментар, очаквах нещо далеч по-рязко ;) !

Статията за стриптийза е забавна, но някои хора могат да я приемат за обидна (виж коментара по нея). Както се казва всеки има право на мнение, но е много кофти, когато това мнение се изказва по обиден начин, както казано честно, ти често правиш :P

Опа, стана малко като конско, sorry :)
Ако искате да добавяте коментари към статиите, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
Назад | Горе
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg