Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Чупещи новини /
04.04.2008

А пък в събота ще се садят дървета във варненския квартал Аспарухово

Коментари (1) :: (1397 прочитания)
От "The Dolphins - PTPI" научихме, че и във Варна ще садят дървета в събота, в парка на квартал Аспарухово. В рамките на проекта "Да засадим дърво".


Назад | Горе

Коментари (1)

06.04.2008 :: 13:41 :: от Denski
#1
Въпросче за Босилена
Така, не му е тука мястото, но аз да попитам: четох една статия на Босилена в Капитал Light (броят не ми е подръка, та не мога да цитирам датата) за траш дизайна и конкретно за магазинче, което продава възстановени/реставрирани стари мебели като така осигурява самоиздръжката на три нарко-комуни . Адресът на магазинчето мисля, че го имаше, но със сигурност нямаше връзка към сайт (най-вероятно нямат, създаването и поддръжката на един сайт са си разход) или поне е-мейл/телефон. Идеята ми е следната: много хора ще се възползват периода на почистване (докъм 20ти април ако не се лъжа), когато Столична община, а вероятно и общините в други градове, ще осигуряват безплатното извозване на стари мебели. Тъй като напоследък страшно доста хора изхвърлят старите си мебели, някои от тях от масивна дървесина, за да ги заменят с модерни MDF и т.н плоскости (чудя се защо, но това е друг въпрос), не е ли възможно да се осъществи някаква връзка между организацията и гражданите, или организацията и общината, по-качествените "находки" да не свършват на бунището? Ако ми се наложи да се разделя с дадена мебел, която може да бъде реставрирана, няма ли начин да се свържа с тях и ако я одобрят да я вземат?

М/у другото малко бях учудена, че статията така и не излезе и в горичка, мисля че доста хора щяха да се заинтересуват и даже да окажат подкрепа.

Ако искате да добавяте коментари към статиите, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.
Назад | Горе
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg