Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Рубрики /

Бизнес

Обучението на един неохотен бизнесмен
19.01.2009 :: Бизнес
Обучението на един неохотен бизнесмен
Продължаваме поредицата с избрани моменти от култовата книга "Пусни народа ми да кара сърф" на създателя на Patagonia Ивон Шуинар
Философия на финансовото управление
10.01.2009 :: Бизнес
Философия на финансовото управление
Откъс от книгата "Пусни народа ми да кара сърф" на Ивон Шуинар, създател на Patagonia. Книгата е издадена от Горичка и Сиела.
Камуфлажно зелено
Камуфлажно зелено
Ето как военната индустрия се включва в нова битка - тази с глобалното затопляне.
Природната индустрия
29.09.2008 :: Бизнес
Природната индустрия
Проблемът с опазването на околната среда идва от използването на остарели икономически модели. Отчитането на стойността на природните услуги и продукти ще доведе до огромни промени в бизнеса и в обществото.
Слънце над Одер
24.09.2008 :: Бизнес :: партньор Дневник
Слънце над Одер
Немската "Одерсън", компанията, която достави слънчевите батерии за покривите на олимпийския парк в Пекин, стана №1 в сектора на чистите технологии.
По-хубавата България
02.09.2008 :: Бизнес
По-хубавата България
България в момента е известна в чужбина като евтина и нискокачествена дестинация. Марката за качество "Автентична България" оценява по достойнство туристическите обекти, които се борят с този негативен имидж.
Зелено пране
Зелено пране
Напоследък шумът от зелени рекламни кампании и продукти става все по-силен и ни заглушава от най-неочаквани места. Как да различим "зеленото пране" от истинската отговорност?
Движеща сила
24.04.2008 :: Бизнес :: партньор Freestyle
Движеща сила
Нетоксични, биоразградими, без нефтени деривати, фосфати или белина, с неутрално pH, все повече компании произвеждат препарати за почистване, щадящи околната среда.
Устойчиви практики
31.03.2008 :: Бизнес :: партньор Зелената седмица на...
Устойчиви практики
За да се превърнат добрите намерения в устойчиви бизнес практики, са нужни последователност, мотивация на екипа и малко знания и техники, които можем да получим на екообученията на Горичка.
Глобалното корпоративно затопляне
31.03.2008 :: Бизнес
Глобалното корпоративно затопляне
Започнаха обученията на Горичка за екологична бизнес отговорност. Какво можеш да очакваш от тях и защо да запишеш и твоята компания?
Страници: 1 | 2 | 3 ... 6
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg