Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Рубрики /

Козметика

Дъхав аромат
Дъхав аромат
Дезодорантите неутрализират или прикриват миризмата на пот. Някои дезодоранти обаче са антиперспиранти и съдържат вещества като алуминиеви соли, които запушват порите и нанасят поражения върху организма.
Face control
Face control
В стремежа си да изглеждаме добре, въобще не поглеждаме етикета със съдържанието на козметичните продукти. Какво се крие зад обещанията за скоростно заличаване на бръчките, никакви пъпки и нулев целулит?
Слънцезащита
08.06.2007 :: Козметика :: партньор Дневник
Слънцезащита
Какво има в белите кремчета против изгаряне и доколко ни предпазват от силното слънце?
Естествен заместител
31.05.2007 :: Козметика
Естествен заместител
Етеричните масла успешно заместват много конвенционални продукти, които използваме в дома и козметиката. Какво е полезно да знаем за най-често срещаните от тях?
На слънце
На слънце
На хартия сме много далече от лятото, но заради силното слънце вече вадим кремовете против изгаряне. Как да получим максимално удоволствие от слънцето без излишна параноя?
Козметици
05.04.2007 :: Козметика
Козметици
Ecomaat е българска фирма за био козметика. Произведена в България. И засега е единствената био козметика на нашия пазар.
Мултивитамин
10.03.2007 :: Козметика :: партньор Freestyle
Мултивитамин
След тази непредсказуема зима, кожата има нужда от естествен пилинг. В Горичка ти предлагаме няколко полезни храни, които ще я съживят.
Сапун от кърма
Сапун от кърма
Още една празнична идея: Как лесно да си направиш натурална козметика сам, при това част от суровините в нея да са лично производство.
КозмЕтични съвети
01.12.2006 :: Козметика
КозмЕтични съвети
Няколко приятелски съвета как да останем невредими в химичния свят на козметиката докато учени и търговци се разберат кое и колко е вредно.
Направи си сам: паста за зъби
10.11.2006 :: Козметика
Направи си сам: паста за зъби
Малко са пастите за зъби без притеснителни химични съставки. За да сме 100% сигурни и за да не се притесняваме за здравето си, потърсихме начин да си направим сами паста за зъби. Доста лесно се оказа.
Страници: 1 | 2
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg