Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Рубрики /

Здраве

Пестициден воин
09.01.2009 :: Здраве :: партньор Списание Едно
Пестициден воин
След съдебната победа на една обикновена жена, Джорджина Даунс, срещу употребата на пестициди, историята на токсичните химии в живота ни се променя тотално.
Опасно
Опасно
Законите за опасните битови отпадъци у нас са ок, но повечето остават само на хартия. Иначе за раделното им събиране и обезвреждане, все още няма изградена цялостна система
Пич, къде ми е баничката?
Пич, къде ми е баничката?
До края на годината закон може да забрани вредните закуски и напитки в училищата. Крайно необходим ход, но с какъв реален ефект?
Домат с часовников механизъм
13.11.2008 :: Храна, Здраве :: партньор Дневник
Домат с часовников механизъм
Европейските лидери се срещнаха тайно, за да решат какво ще има в чиниите ни. Основната цел - лансирането и масовото навлизане на ГМХ в евро-страните.
Без дом
09.06.2008 :: Здраве :: партньор Нет Инфо.БГ
Без дом
В последните години в света се наблюдава странно явление – пчелните кошери мистериозно опустяват. Какво се случва с пчелите и за къде сме без тях?
“Апчих” – новият сезон
05.06.2008 :: Здраве :: партньор Дневник
“Апчих” – новият сезон
Ако напоследък кихате, ходите със зачервени очи и дишате като Дарт Вейдър заради полените, време е да прочетете за начините да облекчим симптомите на сенната хрема без да прибягваме до излишна синтетика.
Цветен аромат
16.05.2008 :: Здраве :: партньор Eдна седмица в София
Цветен аромат
Цветята вече не са това, което бяха. Оказва се, че заради замърсителите във въздуха те губят своя аромат. И това е само началото на верижна реакция.
Голямо мазало
18.03.2008 :: Здраве :: партньор Eдна седмица в София
Голямо мазало
Мазнините са едни от основните източници на енергия. Те са и източник на някои незаменими мастни киселини. Кои са полезните сред тях?
Кльощава кучка
18.02.2008 :: Здраве
Кльощава кучка
Американски бестселър надниква зад обещаващите етикети „без калории“, „диетично“, „нискомаслено“ и хилядите налудничави диети, на които се подлагаме. 
Досие "Антибактерия"
18.06.2007 :: Дом, Здраве
Досие "Антибактерия"
Има лесен начин  да се отървеш от вредните мутанти, които остават след един парцал с антибактериален почистващ препарат или една мокра кърпичка - просто не ги ползвай и се довери на естествените дезинфектанти.
Страници: 1 | 2
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg