Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало / Рубрики /

Здраве

Био:логично
30.12.2006 :: Храна, Здраве
Био:логично
Три основни принципа в биоземеделието, причините да са толкова принципни или как да обясниш на касиерката в магазина, че си напълно нормален, дори и когато си напълнил кошницата с био продукти.
Кажи, баба "No, thank you"
22.12.2006 :: Храна, Здраве
Кажи, баба "No, thank you"
Какво правят транс мазнините, попаднали в човешкото тяло (не предизвикват транс) и как можеш да опиташ да освободиш храната си от тях, макар все още да е трудно.
100%
16.12.2006 :: Храна, Здраве
100%
Кокосът, ленът и конопът са 100% натурални продукти. Можем да ги ядем, да ги пием, да ги мажем върху себе си, да ги обличаме, да ги пълним в резервоара на колата, без грижа за здравето ни или за природата.
Зелената трева
Зелената трева
Конопът, който вирее стремглаво и навсякъде, в пълен синхрон с природата - 100% био, обогатява почвата, спасява горите. Mоже да ни храни, да ни движи колите, да ни разкрасява, да ни облича. И след всичко това - не оставя боклук.
Пасторално
Пасторално
Всички използваме паста за зъби и имаме право да знаем какво слагаме в устата си. Затова  виж развенчаните митовете за белия пухкав крем. Той не помага особено за бялата ти и здрава усмивка, но пък има начини сам да си помогнеш.
Поп певеце
01.11.2006 :: Дом, Здраве
Поп певеце
Както знаем, PVC е навсякъде около нас и е много вредно, както за околната среда, така и за здравето ни. Затова, когато това е възможно, избираме продукти от други материали.
Чушки и домати
17.10.2006 :: Храна, Здраве
Чушки и домати
Ако искаш храната ти да отговаря на зеления ти лайфстайл, избери сезонното и българското. През месец октомври от това по-лесно няма.
България – био приказка
02.10.2006 :: Храна, Здраве :: партньор Дневник
България – био приказка
Защо предпочитаме да се храним с био храни и какво точно означава био? От къде си купуваме био продукти и какво има на българския пазар? Защо са по-скъпи? Защо са по-добри за околната среда и за здравето ни?
Открадната красота: формалдехид в козметичните продукти
Открадната красота: формалдехид в козметичните продукти
Лесно е да си красив и без канцерогенни консерванти, като формалдехида, които се съдържат в много козметични продукти. Научи се да ги откриваш в етикетите, за да избираш продуктите с естествени консерванти.
Страници: 1 | 2
Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg