Gorichka.bg


Публикации (RSS 2.0)
Начало /

Моята gorichka.bg

Моята Горичка е раздел за регистрирани потребители в Gorichka.bg.

 

1. Защо да се регистрирам?
Регистрираните потребители в Горичка имат възможност да коментират статиите и да участват във форума. Всичко онова, което мислите по темата, споделяте с приятели и познати, можете да напишете и тук. Кой форум? Вече готвим първия в България форум за зелен лайфстайл. В него ще можете да дискутирате доста повече наболели въпроси.


2. Как да се регистрирам?
Въведете данните си във формата за регистрация. Тези данни (без е-mail) ще се виждат в личния ви профил. След регистрацията на въведения от вас e-mail ще получите съобщение, в което има линк. Едва когато отидете на този линк, вашата парола ще бъде активирана. Правим това, за да намалим злоупотребите при регистрация.


3. Какво е личен профил?
Данните от личния ви профил (без e-mail) могат да се видят, когато пускате коментари. Ако четящите искат да знаят кой стои зад изразеното мнение, те могат да проверят профила ви. В него се виждат и всички останали ваши мнения.


4. Как да пиша коментари?
Регистрирайте се и влезте в сайта. Вече можете да пишете коментари към статиите! Формата за коментари се намира в дъното на страницата, след текста на статията и останалите коментари.


5. Как да си сменя паролата?
След като влезете в сайта, можете да смените паролата си. Ще се промени и паролата за форума. Ще получите e-mail с новата парола.


6. Забравил съм си паролата…
Ако помните с кой e-mail сте се регистрирали, ще ви изпратим нова парола, която се генерира автоматично. С нея ще можете да влезете в сайта. Можете да смените тази парола с парола по ваш избор. За съжаление не можем да ви изпратим старата парола.

Вход

Влезте, за да коментирате статиите
в Gorichka.bg